2015. január 23., péntek

Tedd meg most!!!

Ismét cél keresztben!
                                                        

     Üdvözlöm minden kedves olvasómat!
     Minden embernek eljön az éltében egy pillanat, amikor tisztán hallja, a belső hangot, amint azt ismételgeti, tedd meg, tedd meg.
     Mint már tudják, bejegyzéseimben minden alkalommal egy-egy olyan témát boncolgatok, ami mindenki számára érdekes és hasznos lehet. Most a kis belső hang megszólalásáról írok néhány gondolatot. Biztos vagyok benne, hogy Önök között is akadnak olyanok, akik átélték már ennek a belső hangnak a megszólalását. Kicsit nyugtalanító érzés, főleg az első alkalommal, mivel nem tudjuk eldönteni, hogy amit súg nekünk az a javunkra fog válni, vagy nem. Sokan ezért habozunk hallgatni erre a belső hangra, és csak sokkal később vesszük észre, hogy valójában valami jót akart nekünk.
     Sokan ezt a belső hangot megérzésnek, vagy a hatodik érzéknek, míg mások intuíciónak hívják.  Nevezzük bárminek is, a lényeg, hogy figyelnünk kell erre a hangocskára, mivel nem más, mint a tudatalattink megnyilvánulása. Bizonyára minden kedves olvasóm tisztában van azzal, hogy elménk két félre osztható. A tudatos gondolkodást segítő fél, és a tudat alatti fél. Amikor gondolkodunk, egy dolgon a tudatos agyféltekénket használjuk, viszont jeleket küldünk a tudatalattinknak is. Sok esetben nem járunk sikerrel, míg tudatosan gondolkodunk, viszont kis idő múlva csak úgy a semmiből megkapjuk a választ.
    Igen, ezekben az esetekben csupán annyi történik, hogy mi a gondolkodásunk alatt eljuttattuk az információt a tudatalattinkba. Bár a témával kapcsolatos gondolkodást már rég befejeztük, a tudatalattink tovább dolgozott, és amint megkapta a választ sietett a tudomásunkra hozni. Tehát, mikor megszólal a belső hangocska, bizonyára egy információt próbál a tudomásunkra hozni, ami kapcsolatos egy korábban, számára felhagyott témával. Vagy éppen amiről szólni akar az nem más, mint figyelmeztet bennünket, hogy ne szalasszunk, el egy alkalmat mely illeszkedik egy tervünkbe. Igen, tisztelt olvasóim, az agyunknak ez a része hasonlítható egy csodálatos számítógéphez, amelytől a kért információt minden esetben megkapjuk csak értenünk kell a megjelenési formáját.
     Tehát figyeljünk oda arra, hogy milyen információt kérünk, mivel mindenre válaszol, nem tesz különbséget jó és rossz között csak adja a választ és figyelmeztet.Viszont ha jó dologgal kapcsolatosan figyelmeztet minket, hát rajta, tegyük meg. Hisz tudjuk a lehetőségek csupán pillanatokig tartanak, és ha nem élünk velük egy egész életen keresztül fogunk bánkódni miatta.

    Ha úgy érezzük, hogy itt az idő ne habozzunk, lépjünk, cselekedjünk, éljünk a lehetőségekkel.


Jó gondolkodást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése